top of page
REset-Weekend.png

RESET-WEEKEND 
GENIETEN MET IMPACT

RESET-WEEKEND

Een lang weekend alle verplichtingen, prikkels en wenselijkheden achter je laten en heerlijk genieten, ontdekken, Reset-en en ervaren wat jou werkelijk beweegt.

Lijkt je dat wat? 

Het volgende RESET-WEEKEND is op 10 - 12 november 2023. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

 

Een Reset-weekend is een weekend vol inspiratie, plezier, rust en mogelijkheden om tot de kern te komen. Een uitgelezen kans om te ervaren hoe jouw leven zich ontvouwt en los te komen van wat je beperkt.

De chemie en impact laten zich moeilijk in woorden vatten. Achteraf weet je pas echt hoe blij je bent dat je gegaan bent...

 

Genieten met impact!

WAT GAAN WE DOEN?

Genieten met impact!

In dit weekend komen alle aspecten van mijn werk samen. Je zult dus alles wat je op deze website vindt, beleven op het Reset-Weekend, maar het geheel is zoveel meer dan de som der delen... Een Reset-Weekend is magisch, het tilt je op waardoor overzicht en vrije beweging ontstaan en je letterlijk loskomt van wat niet meer past.

 

Overdag zijn we zowel binnen als in de frisse boslucht te vinden. De dag kent een vast ritme van beweging, eten en gezamenlijke inspirerende momenten waar je alle ruimte krijgt je eigen antwoorden, inzichten en richting te onderzoeken en ontdekken of juist heerlijk te relaxen.

 

Het is de uitgelezen kans om je essentie ervaren, te ontdekken en ervaren wat jou werkelijk beweegt en los te komen van wat je beperkt. Natuurlijk fungeer ik dit weekend als 'doorgeefluik /verbindingslijntje' en bied ik je diverse uiteenlopende Reset-momenten, waardoor je eenvoudig helderheid, antwoorden, inzichten en verbinding kunt ervaren.

De natuur zal ons hierin ook heel dienstbaar zijn. Er is muziek, er is stilte, er zijn stilte-opstellingen, geleide meditaties, mogelijkheden tot inspiratie en creatie, ik neem je mee in de ervaring van eenheid en hoe je leven zich vanuit daar ontvouwt en bovenal is er ruimte voor jezelf. Niets moet, het is jouw weekend en je doet lekker wat klopt voor jou. 

Het weekend kent diverse gezamenlijke momenten en daarnaast is en meer dan genoeg vrije ruimte.

HEB JE HET GEVOEL DAT JE ERBIJ MOET ZIJN?

TWIJFEL DAN NIET!

 
EEN RETRAITE/RETREAT DUS?

Inderdaad!

Het woord retraite/retreat wordt alleen vaak geassocieerd met soberheid, strenge regels en veel mediteren. En dat is juist waar dit weekend niet voor staat! Ontdekken, ervaren en doen wat klopt voor jou heeft niets te maken met hard werken, forceren of afdwingen. Het gaat niet om zoeken, maar om genieten en ervaren.

 

Ook jouw leven ontvouwt zich perfect en moeiteloos en de uitdaging ligt er juist in deze stroom zo min mogelijk te barricaderen. Dat is waar we dit weekend dan ook verder op in gaan en dus staat deze retraite in het teken van beleven, ontdekken, rust, inzicht, vrijheid, plezier en genieten.

WAAR?

Een omgeving kan een bepaalde staat van zijn versterken. Denk eraan dat op een kermis mensen als vanzelf luidruchtig worden en dat vrijwel iedereen stil wordt als hij een kerk binnenstapt.

 

Zo kan een omgeving je helpen meer in een staat te komen die je verlangt. Vandaar dat het weekend plaatsvindt in een omgeving met zo min mogelijk ruis.

 

Eigentijdserf is een prachtige locatie in het Brabantse Middelbeers. Een uniek inspirerend verblijf midden in de natuur. Een plek gekenmerkt door rust, ruimte, bos, water en uitzicht waar je het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn. We hebben een eigen vleugel in het prachtige gebouw en alle ruimte en mogelijkheden om te genieten, ervaren, relaxen en ontdekken, alleen en samen. 

REset-Weekend_edited.jpg

VERZORGING

Het keukenteam zorgt dagelijks voor ontbijt, lunch en diner. Ze werken zoveel mogelijk met producten uit eigen moestuin en van leveranciers uit de directe regio, waar mogelijk biologisch. Eten dat niet alleen de honger stilt maar tevens een bijdrage levert aan je verblijf, aangezien ook voeding van invloed kan zijn op je staat van zijn.

 

De maaltijden zijn puur, vers, licht en precies aangepast aan jouw (dieet)wensen. Het hele weekend is er onbeperkt fruit, thee, koffie en (fruit)water. Het advies is om geen alcohol te drinken, maar ook hierin bepaal je zelf wat het beste klopt voor jou.

Bij een Weekend-Retraite passen ontspannen nachten. Iedereen heeft dan ook een eigen kamer met moderne badkamer. De aandacht in de kamers gaat voornamelijk uit naar een goede nachtrust. Dus geen tv of prikkels maar wel een goed bed en uitzicht op de natuur. Het is ook mogelijk om met z’n tweeën op een ruime tweepersoonskamer met eigen moderne badkamer te verblijven.

REset-Weekend_edited.jpg
REset-Weekend_edited.jpg

WANNEER?

Reset-Weekenden zijn van vrijdag 16.30 uur tot en met zondag 16.00 uur.

Het volgende Reset-Weekend is gepland op:

10 - 11- 12 november 2023.

Heb je zin in een lekker weekendje voor jezelf, ben je nieuwsgierig, of heb je een specifieke vraag of wens? 

 

Het maakt niet uit, het gaat erom dat het Reset-Weekend je op een of andere manier aanspreekt. Als dat zo is, twijfel dan niet!

 

En er zijn nog enkele plaatjes vrij!

REset-Weekend_edited.jpg

KOSTEN

Een Reset-Weekend duurt van vrijdag 16.30 uur tot zondag 16 uur en omvat:

- 2 overnachtingen
- 2x ontbijt
- 2x lunch
- 2x diner
- onbeperkt thee, koffie en water
- diverse inspiratie-sessies
- voldoende ruimte voor al je vragen en mogelijkheden ze te verhelderen
- een inspirerende omgeving los van alle verplichtingen, prikkels en verplichtingen
- alle ruimte om werkelijk te relaxen en genieten

Maximaal 11 deelnemers 

De kosten voor het gehele weekend bedragen €439 all-in

KATALYSATOR

VOOR

BEWUSTZIJNSVERRUIMING

BEN JIJ ERBIJ?

Wil jij ook graag deelnemen aan een Reset-Weekend? 

 

Twijfel dan niet!

Mail me, Emilie@viaEmilie.nl, om je aan te melden voor het Reset-Weekend op 10 - 12 november 2023.

Je krijgt binnen 2 dagen een reactie van mij. Daarmee is je inschrijving definitief. Betaling volgt via een betaallink in de mail op een later moment in aanloop naar het Reset-Weekend.

Wanneer het weekend niet door kan gaan, betaal je uiteraard niets. 

ENKELE REACTIES

"Ongelooflijk, ik kan nu helder zien wat jaren ruis veroorzaakte en zie dat zelfs dat klopt.'

 

'Wat een mooi en bijzonder weekend!

Zonder elkaar te kennen, zoveeeeel verbinding. Ruimte vrijmaken en hierdoor weer mooie inzichten krijgen. Dankbaar dat ik erbij mocht zijn! En Emilie, je bent een kanjer!

 

'Zo eenvoudig, zoveel beweging, inzicht en helderheid.'

 

'Dat niks moeten, totale vrijheid in wat je wilde, toegeven aan wat je wilde doen of juist niet doen. Heerlijk en verhelderend (en onwennig :-). Ook het weer maakte het makkelijk om lekker buiten te zijn in die prachtige omgeving. Weer te voelen hoe fijn ik het vind in de stilte (als je al die fluitende vogels en kwakende kikkers even niet meerekent) te zijn, alleen, ontdekkend maar zonder angstndeze keer. Dat kan dus!'

 

'De weerstand is verdwenen, ik voel nu echt dat ik er ben!'

 

Mooi, Liefdevol. Gedragen, In Verbinding, Verhelderend, Diepgaand, Waardevol, Samen, Licht, Puur, Krachtig in alle eenvoud. Zó genoten. Zó dankbaar...'

 

"Prachtig hoe jij dit doet Emilie, zo puur, zo zuiver.'

 

'Ik realiseer me nu hoeveel ik gezocht en gestreden heb.'

 

'Wow, ik wist niet dat ik dit allemaal in me had...'

 

Via Emilie...
...kom je bij jezelf. Zij laat je zien hoe je zelf je antwoorden vindt. Vraag en antwoord vanuit je eigen weten. Vertrouw op de antwoorden, handel stap voor stap, vraag door. Het is makkelijker dan ooit gedacht.

Emilie, jij vertelt niet hoe het zit, maar laat me dat zelf zien en ervaren. Zoveel krachtiger! Dank voor je liefde, je helderheid, je stralende ogen, de Reset, je zijn, de ervaringen, er samen ZIJN, was zo fijn!

Wat een powervrouw! Wat een weekend! Zoveel gebeurd en het vertaalt zich thuis direct in concrete stappen.
Sunshine all over the place!!!

 

Ongelooflijk dat er zoveel kan gebeuren in 1 weekend...

Wat voel ik me dankbaar....

Een feestje in mijn hart!

Ik ben je dankbaar dat je me dit weekend precies hebt gegeven wat ik nodig had.
Zo helder!

 

Het was liefde, intens, heftig, bijzonder en vooral heel warm. De stilte, de omgeving, jouw woorden, en de mensen, het is een ervaring die ik nooit meer vergeet.
 

Wat een thuiskomen! Super dank voor het mooie & inspirerende weekend. Genoten van het mogen zijn, de liefde, warmte, inzichten en de flow waarin je me hebt gebracht. Nog nagenietend, thuis meteen mijn eerste stappen gezet!
 

Heb zoveel positieve energie van 't weekend, voelde echt alsof ik een xtc-pil op had toen ik thuis kwam en ik zit nog steeds in die heerlijke flow! Zo blij dat ik gewoon spontaan gegaan ben. Dat ik mezelf dit gegund heb! Enorm bedankt voor alles...
 

Ik ben heel blij met dit weekend vol 'zijn', betekenissen, inzichten en fijne ervaringen. Duizend maal dank voor de bedding die jij creeert! Je bent een prachtig voorbeeld en ik weet en voel dat we allemaal 'een kanaal' zijn.
 

Dank voor alles wat het weekend me heeft gebracht, ik voel me veel lichter! Jij vertelt het me niet, maar geeft me zelf de ervaring, waardoor ik het zelf echt zie, weet en ervaar. Dankbaar dat ik mezelf dit weekend cadeau heb gegeven.
 

AANBOD VIA EMILIE

_81H4593.JPG

INSPIRATIE-AVOND

Je hoeft alleen maar te zijn,..

Een familieopstelling maakt de weg vrij voor het volgende. Dat wat eerder maar geen vorm kreeg, dat waar een onzichtbare muur je van weerhield, dat wat op het puntje van je tong lag, dat waar je naar verlangde, dat wat waar je zo graag helderheid op wilde. Ook als je nu zelf nog niet precies uit kunt drukken wat dat is.

(FAMILIE)OPSTELLING

- Opstelling één op één

- Opstelling in een groep

REset-Weekend.png

RESET-WEEKEND

Een weekend genieten

met impact

AAE18E2A-D3D5-45D5-9932-27ED3AABABB1_1_201_a.jpeg

COACHING

1 op 1 met Emilie

sparren, spiegelen, opstellen, net wat bij jou past

wijsheid.jpg

RESET

- Reset in de praktijk

- Reset op Afstand

Logo wit met ruimte eromheen.png
bottom of page