RESET-WEEKEND 
GENIETEN MET IMPACT

RESET-WEEKEND

Een lang weekend alle verplichtingen, prikkels en wenselijkheden achter je laten en heerlijk genieten, ontdekken, Reset-en en ervaren wat jou werkelijk beweegt.

Lijkt je dat wat? 

Er staat weer een RESET-WEEKEND gepland op 25-26-27 juni 2021.

 

Een weekend vol inspiratie, plezier, rust en mogelijkheden om tot de kern te komen. Een uitgelezen kans om te ervaren hoe jouw leven zich ontvouwt en los te komen van wat je beperkt.

 

Genieten met veel impact!

WAT GAAN WE DOEN?

Genieten met veel impact!

Overdag zijn we zowel binnen als in de frisse boslucht te vinden. De dag kent een vast ritme van beweging, eten en gezamenlijke inspirerende momenten waar je alle ruimte krijgt je eigen antwoorden, inzichten en richting te onderzoeken en ontdekken of juist heerlijk te relaxen.

 

Het is de uitgelezen kans om je essentie ervaren, te ontdekken en ervaren wat jou werkelijk beweegt en los te komen van wat je beperkt. Natuurlijk fungeer ik dit weekend als 'doorgeefluik /verbindingslijntje' en bied ik je diverse uiteenlopende Reset-momenten, waardoor je eenvoudig helderheid, antwoorden, inzichten en verbinding kunt ervaren.

De natuur zal ons hierin overigens ook heel dienstbaar zijn. Er is muziek, er is stilte en bovenal is er veel ruimte voor jezelf. Niets moet, het is jouw weekend en je doet lekker wat klopt voor jou. 

Het weekend kent diverse gezamenlijke momenten en daarnaast is en meer dan genoeg vrije ruimte.

HEB JE HET GEVOEL DAT JE ERBIJ MOET ZIJN?

TWIJFEL DAN NIET!

 

EEN RETRAITE DUS?

Inderdaad!

Het woord retraite wordt alleen vaak geassocieerd met soberheid, strenge regels en veel mediteren. En dat is juist waar dit weekend niet voor staat! Ontdekken, ervaren en doen wat klopt voor jou heeft niets te maken met hard werken, forceren of afdwingen. Het gaat niet om zoeken, maar om genieten en ervaren.

 

Ook jouw leven ontvouwt zich perfect en moeiteloos en de uitdaging ligt er juist in deze stroom zo min mogelijk te barricaderen. Dat is waar we dit weekend dan ook verder op in gaan en dus staat deze retraite in het teken van beleven, ontdekken, rust, inzicht, vrijheid, plezier en genieten.

WAAR?

Een omgeving kan een bepaalde staat van zijn versterken. Denk eraan dat op een kermis mensen als vanzelf luidruchtig worden en dat vrijwel iedereen stil wordt als hij een kerk binnenstapt.

 

Zo kan een omgeving je helpen meer in een staat te komen die je verlangt. Vandaar dat het weekend plaatsvindt in een omgeving met zo min mogelijk ruis.

 

Eigentijdserf is een prachtige locatie in het Brabantse Middelbeers. Een uniek inspirerend verblijf midden in de natuur. Een plek gekenmerkt door rust, ruimte, bos, water en uitzicht waar je het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn. We hebben een eigen vleugel in het prachtige gebouw en alle ruimte en mogelijkheden om te genieten, ervaren, relaxen en ontdekken, alleen en samen. 

VERZORGING

Het keukenteam zorgt dagelijks voor ontbijt, lunch en diner. Ze werken zoveel mogelijk met producten uit eigen moestuin en van leveranciers uit de directe regio, waar mogelijk biologisch. Eten dat niet alleen de honger stilt maar tevens een bijdrage levert aan je verblijf, aangezien ook voeding van invloed kan zijn op je staat van zijn.

 

De maaltijden zijn puur, vers, licht en precies aangepast aan jouw (dieet)wensen. Het hele weekend is er onbeperkt fruit, thee, koffie en (fruit)water. Het advies is om geen alcohol te drinken, maar ook hierin bepaal je zelf wat het beste klopt voor jou.

Bij een Weekend-Retraite passen ontspannen nachten. Iedereen heeft dan ook een eigen kamer met moderne badkamer. De aandacht in de kamers gaat voornamelijk uit naar een goede nachtrust. Dus geen tv of prikkels maar wel een goed bed en uitzicht op de natuur. Het is ook mogelijk om met z’n tweeën op een ruime tweepersoonskamer met eigen moderne badkamer te verblijven.

WANNEER?

Reset-Weekenden zijn van vrijdag 14.00 uur tot en met zondag 16.00 uur.

Het eerstvolgende Reset-Weekenden is 25-26-27 juni 2021.

Heb je zin in een lekker weekendje voor jezelf, ben je nieuwsgierig, of heb je een specifieke vraag of wens? 

 

Het maakt niet uit, het gaat erom dat het Reset-Weekend je op een of andere manier aanspreekt. Als dat zo is, twijfel dan niet!

KOSTEN

Het Reset-Weekend duurt van vrijdag 14 tot zondag 16 uur en omvat:

-2 overnachtingen
- 2x ontbijt
- 2x lunch
- 2x diner
- onbeperkt thee, koffie en water
- diverse gezamenlijke momenten
- voldoende ruimte om 1 op 1 af te stemmen met Emilie
- een inspirerende omgeving los van alle verplichtingen, prikkels en verplichtingen
- alle ruimte om werkelijk te relaxen en genieten

Maximaal 15 deelnemers

De kosten voor het gehele weekend bedragen €399 all-in

Er bestaat dan ook de mogelijkheid om tijdens het weekend een privé-Reset te doen voor €59,- in plaats van €75,-. Er is een beperkt aantal 1 op 1 plaatsen tijdens het weekend. Reserveer hiervoor tijdig je plekje of plan je Reset in aanloop naar het Reset-Weekend.

Wanneer je een Reset wilt combineren met het weekend, geef dat dan even in je aanmeldingsmail aan. Ik neem dan contact met je op om de Reset te plannen. 

KATALYSATOR

VOOR

BEWUSTZIJNSVERRUIMING

BEN JIJ ERBIJ?

WIL JIJ BIJ HET RESET-WEEKEND VAN 25-26-27 JUNI 2021 ZIJN?

Mail me dan op Emilie@viaEmilie.nl 

Je krijgt dan van mij een reactie, daarmee is je inschrijving definitief.

Betaling volgt  via een betaallink in de mail. op een later moment in aanloop naar het Reset-Weekend.

Wanneer het weekend (door Corona) niet door kan gaan, betaal je uiteraard niets.

ENKELE REACTIES

Via Emilie...
...kom je bij jezelf. Zij laat je zien hoe je zelf je antwoorden vindt. Vraag en antwoord vanuit je eigen weten. Vertrouw op de antwoorden, handel stap voor stap, vraag door. Het is makkelijker dan ooit gedacht.
-Jan, die voorheen teveel nadacht en nu meer is :-)-

Emilie, jij vertelt niet hoe het zit, maar laat me dat zelf zien en ervaren. Zoveel krachtiger! Dank voor je liefde, je helderheid, je stralende ogen, de Reset, je zijn, de ervaringen, er samen ZIJN, was zo fijn!
-Hetwien-

Wat een powervrouw! Wat een weekend! Zoveel gebeurd en het vertaalt zich thuis direct in concrete stappen.
Sunshine all over the place!!!
-Marco-

 

Ongelooflijk dat er zoveel kan gebeuren in 1 weekend...

Wat voel ik me dankbaar....

Een feestje in mijn hart!

-Diana-

Ik ben je dankbaar dat je me dit weekend precies hebt gegeven wat ik nodig had.
Zo helder!
-Thanh-

Het was liefde, intens, heftig, bijzonder en vooral heel warm. De stilte, de omgeving, jouw woorden, en de mensen, het is een ervaring die ik nooit meer vergeet.
-Anna-

Wat een thuiskomen! Super dank voor het mooie & inspirerende weekend. Genoten van het mogen zijn, de liefde, warmte, inzichten en de flow waarin je me hebt gebracht. Nog nagenietend, thuis meteen mijn eerste stappen gezet!
-Caroline-

Heb zoveel positieve energie van 't weekend, voelde echt alsof ik een xtc-pil op had toen ik thuis kwam en ik zit nog steeds in die heerlijke flow! Zo blij dat ik gewoon spontaan gegaan ben. Dat ik mezelf dit gegund heb! Enorm bedankt voor alles...
-Thiska-

Ik ben heel blij met dit weekend vol 'zijn', betekenissen, inzichten en fijne ervaringen. Duizend maal dank voor de bedding die jij creeert! Je bent een prachtig voorbeeld en ik weet en voel dat we allemaal 'een kanaal' zijn.
-Henriette-

Dank voor alles wat het weekend me heeft gebracht, ik voel me veel lichter! Jij vertelt het me niet, maar geeft me zelf de ervaring, waardoor ik het zelf echt zie, weet en ervaar. Dankbaar dat ik mezelf dit weekend cadeau heb gegeven.
-Noortje-

AANBOD VIA EMILIE

Één op één

- Afspraak in de praktijk (Reset)

- Reset met (familie)opstelling

- Reset op Afstand

(Familie)opstelling

- Opstelling één op één

- Opstelling in een groep

Events

Call it Magic

Reset-Weekend

Een weekend genieten

met veel impact

CONTACT 

ADRES PRAKTIJK

Gierkerkstraat 49

5043 MX Tilburg

AFSPRAAK MAKEN?

OPENINGSTIJDEN PRAKTIJK

Maandag

Dinsdag tot 13.00 uur

Donderdag

Vrijdag tot 13.00 uur

Een wisselende doordeweekse avond

INSCHRIJVEN

UPDATES EN INSPIRATIE

via Emilie - van worden naar zijn - katalysator voor bewustzijnsverruiming

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon