top of page
AAE18E2A-D3D5-45D5-9932-27ED3AABABB1_1_201_a.jpeg

COACHING
SPARREN, SPIEGELEN, OPSTELLEN, NET WAT BIJ JOU PAST

COACHING

Heb je het gevoel dat je bij mij moet zijn, maar weet je niet precies waarvoor? Of heb je juist hele specifieke vragen en wil je gewoon lekker even met me sparren, wandelen, een stukje opstellen, de Reset-energie erop loslaten, of ideeën delen? Dan is een coaching misschien wel iets voor jou.

 

Je reserveert dan 1 of 1,5 uur, net wat goed voelt voor jou. Die tijd ben je één op één met mij en kunnen we precies gehoor geven aan jouw behoefte.

 

Sparren, spiegelen, een opstelling, een reset of een combinatie van verschillende onderdelen, het kan allemaal. Mijn praktijk ligt in de natuur, dus we kunnen ook lekker naar buiten voor een wandeling of opstelling.

 

Ik ben puur beschikbaar voor wat op dat moment passend is. En geloof me, dat ontvouwt zich vanzelf. Daar hoef je vooraf geen idee van te hebben.

BELANGRIJK BERICHT (dat zo vers is dat de website er nog niet op is aangepast):

Mijn rol is veranderd. Ik ben meer gaan delen en minder vraaggericht gaan werken. 

 

Het is tijd om mijn nieuwe boek te gaan schrijven en daarnaast te werken zoals ik op een Reset-Weekend doe, ervaren en delen in een groep. 

 

Ik zeg nooit nooit, maar voor nu betekent dat dat ik niet meer één op één werk, ondanks de vele afspraken en aanvragen. Ook niet een beetje of nog even, want dat voelt niet zuiver. De verschuiving is voor mij zo helder, dat ik niet anders kan dan volledig meebewegen. Mijn rol als coach is neergelegd, maar ik doe nog genoeg andere dingen waar jij misschien wel onderdeel van wilt zijn... 

KATALYSATOR
VOOR
BEWUSTZIJNSVERRUIMING

KOSTEN

Iedere Coaching staat op zichzelf, het is geen traject. Je ervaart zelf of het bij een keer blijft of dat de behoefte ontstaat het vaker te doen. Je merkt het vanzelf als ik (weer) iets voor je kan betekenen.

De kosten voor een één op één coaching van 1 uur zijn €85,-

Wil je liever 1,5 uur één op één met Emilie, dan zijn de kosten €110,-

Betaling verloopt achteraf via een betaallink in de mail.

AFSPRAAK MAKEN

Wil je graag een één op één coaching plannen? 

Klik dan hier

of mail me, Emilie@viaEmilie.nl, dan komen we vast tot het juiste moment.

HEB JE HET GEVOEL DAT JE ERBIJ MOET ZIJN?
TWIJFEL DAN NIET!

bottom of page