top of page
372AFABF-3DFE-4869-BC38-77346B422885.jpeg

INSPIRATIE-AVOND
JE HOEFT ALLEEN MAAR TE ZIJN...

INSPIRATIE-AVOND

Regelmatig organiseer ik een inspiratie-avond.

Iedereen is welkom.

Die avonden zijn magisch... 

Je hoeft er niets te weten of kunnen of te delen met anderen. Ik begeleid je met alles wat via mij binnenkomt. Dat zullen woorden zijn, dat zullen zinnen zijn en dat zal een heleboel zijn wat niet in woorden te vatten is, maar wat zeker zijn werk zal doen. 

Het is een beleving van muziek, woorden en stilte-opstellingen.

STILTE-OPSTELLINGEN?

Stilte-opstellingen zijn op de Reset-Weekenden ontstaan en zijn zo enorm krachtig. Het zijn opstellingen, maar dan niet aan de hand van een verhaal. Er wordt niet gesproken en ook geen probleemstelling ingebracht.

 

We gebruiken het krachtige instrument opstelling om te ervaren hoe het leven je leidt en tegelijkertijd om je in lijn te laten komen met jezelf en dus ruis te laten verdwijnen. Het effect is diepgaand, juist omdat je zonder verhaal boven het rationele niveau uit kan stijgen. Je weet niet waar het precies over gaat, maar je ervaart dat het klopt en effect heeft. Een stukje overgave dat zo verruimt en bevrijdt!

 

Je zult merken dat de opstelling zichzelf vormt en dat je bewogen wordt. Zonder woorden of context en dat maakt juist dat precies dat ontrafeld en opgehelderd wordt wat wezenlijk en echt relevant is. Je ervaart de beweging en het verlichtende effect, zonder verhaal, zonder drama, maar met een heerlijke impact. 

KATALYSATOR
VOOR
BEWUSTZIJNSVERRUIMING

WAAROM? 

Allereerst, omdat dit is wat ik te doen heb...

Van daaruit laat ik je heel graag ontdekken en ervaren wie je werkelijk bent. Ik help je herontdekken dat je altijd in verbinding bent. Dat alles één groot geheel en samenspel is, waarvan je onderdeel bent. Dat het tot in de perfectie klopt, altijd en hoe je daarin volledig tot uitdrukking kunt komen.

 

De avond brengt je meer in afstemming met dat wat je werkelijk bent, voorbij woorden of verwachtingen. Die afstemming zorgt voor een heldere staat van zijn, waarin je meer ontvankelijk wordt voor wat werkelijk klopt voor jou. Dat kan verhelderend, verlichtend en bevrijdend werken en kan zich ook vertalen in een concrete inzichten. ​

 

Kom genieten en laat je lekker liften!

KOSTEN? 

Deelname aan een inspiratie-avond met stilte-opstellingen bedraagt €35,- per persoon.

WANNEER? 

De inspiratie-avonden zijn bewust maandelijks gepland, zodat de avonden, als dat goed voelt voor jou, een regelmatige frequentie kunnen aannemen.

Op dit moment zijn de volgende data gepland±

Woensdag 13 december 2023 (VOLGEBOEKT)

Donderdag 28 december 2023 (VOLGEBOEKT)

van 20 uur tot ongeveer 21.30 uur.

WAAR?

De inspiratie-avonden zijn in de Oude Steenfabriek, van Ginnekenweg 12 Udenhout (gemeente Tilburg).


Iedere bijeenkomst staat op zich. Voel je vrij om zo vaak te komen als klopt voor jou.

 

Het zal steeds anders zijn, maar je keer op keer bekrachtigen en in lijn brengen met jezelf.

AANMELDEN? 

Wil jij dit ook meemaken? 

Klik hier

of mail me, Emilie@viaEmilie.nl

Graag in je mail vermelden welke datum of data je graag aanwezig bent en eventueel met hoeveel personen.

HEB JE HET GEVOEL DAT JE ERBIJ MOET ZIJN?
TWIJFEL DAN NIET!

bottom of page