(FAMILIE)

OPSTELLING
ONTDEK EN BEVRIJD JEZELF

ZANDLOPER

Sinds de bijna-dood-ervaring ervaar ik dat alles er al is en ieder mens een kanaaltje is waardoor zijn leven zich ontvouwt. Zie het als een zandloper. Jij bent de randen van de zandloper. Het leven stroomt er doorheen en krijgt via jou vorm. Een zandloper hoeft het zand niet te managen, dat loopt er gewoon doorheen. De kunst van leven is dan ook, beschikbaar zijn, een stapje terug zetten, zodat het leven lekker door kan stromen en mooi vorm kan krijgen.

 

Maar wat als het even niet zo lekker stroomt, of je het gevoel hebt dat het niet klopt, je geen idee hebt waar het heen gaat of welke vorm het moet krijgen. Als je het idee hebt dat er een korreltje zand de stroom verspert of een bijzondere wending geeft?

 

Dat zand dat door die zandlopers stroomt, komt allemaal uit dezelfde bron. Die bron noem ik voor het gemak het weten. We zijn dus allemaal verbonden met datzelfde weten. Dat maakt het zelfs mogelijk om in elkaars kanaal te gaan staan en werkelijk als de ander kunnen zien en ervaren. Ik kan dat voor je doen en je kunt het zelf ervaren in een (familie)opstelling. Klinkt het bizar? Dat is het ook. Het is steeds weer fascinerend en zo bevrijdend en verhelderend. 

HEB JE HET GEVOEL DAT JE ERBIJ MIJ MOET ZIJN?

TWIJFEL DAN NIET!

FAMILIE?

Bij een Reset stap ik in jouw kanaal en geef ik alles door wat via mij voor jou binnenkomt.

 

Bij een familieopstelling stappen we niet alleen in jouw kanaal, maar in ieder relevant kanaal. Dus ook zeker niet alleen van familie zoals de naam doet vermoeden. 'In een kanaal stappen', noem je ook wel opstellen.

 

Het is mogelijk om alles en iedereen op te stellen  Daarom spreek ik verder van opstellingen in plaats van familieopstellingen. 

Waar je een opstelling voor kunt gebruiken? Voor inzicht over dat wat maar niet helder wordt, die onzichtbare beperking die er lijkt te zijn. Maar ook voor je werk, je passie, je verlangen, ouders, je baas, eten, je kinderwens, je energie, overledenen, je geld, je studie, je hang naar de dood, de liefde van je leven die maar niet verschijnt, je bedrijf, je kinderen, conflicten, je depressie, je scheiding, je verlies, je pijn, je vrijheid, je gezondheid, je vakantie, je vrienden, de dood, je zere rug, je angst, je huis, je talenten, je broer, je onrust, je...

 

Werkelijk alles waar je een vraag over hebt. 

KATALYSATOR

VOOR

BEWUSTZIJNSVERRUIMING

HOE EEN OPSTELLING WERKT?

We zijn allemaal via ons eigen kanaal verbonden met hetzelfde weten. Het is ook heel eenvoudig mogelijk om even te schakelen naar het kanaal van iets of iemand anders. Jij kunt dat zelf doen, ik kan het voor je doen en anderen kunnen het voor je doen. 

In een opstelling maken we gebruik van die mogelijkheid. Daarin kun je heel eenvoudig even in het kanaal van iets of iemand anders stappen. Je krijgt dan informatie, gevoelens van die- of datgene waarvan je in het kanaaltje staat. Je beweegt en antwoordt je alsof je hem, haar of dat bent. Zonder dat je vooraf enige informatie hebt gehad! Dat laat weer zien dat het hier echt gaat om dat weten waar we allemaal mee verbonden zijn. 

Het is wonderbaarlijk maar waar en je kunt je voorstellen dat het enorm veel inzicht en bewustzijn geeft. Aangezien je alle vragen op kunt stellen en bewegingen en posities uit kunt proberen. 

Een opstelling gaat niet over goed en fout. Een opstelling opent deuren, heft beperkingen op en maakt ruimte. Hierdoor ontstaat vanzelf inzicht en beweging.

 

Een opstelling maakt de weg vrij voor het volgende. Dat wat eerder maar geen vorm kreeg, dat waar een onzichtbare muur je van weerhield, dat wat op het puntje van je tong lag, dat waar je naar verlangde, dat wat waar je zo graag helderheid op wilde. Ook als je zelf nog niet precies uit kunt drukken wat dat is. Het is er al en krijgt vanzelf vorm als de weg vrij is. 

Een opstelling is eigenlijk niet in woorden te vatten. Het is een hele laagdrempelige mogelijkheid voor inzicht, antwoord, diepte, beweging, helderheid, bevrijding en verandering. Bovendien is het een fascinerende en enorm leuke belevenis waar je niet bang voor hoeft te zijn. Het brengt juist licht, lucht, humor, ontspanning en helderheid.

 

Een opstelling geeft in korte tijd zeer veel informatie op alle levels en zorgt voor transformaties en inzichten op allerlei gebied. Je voelt letterlijk de verschuivingen in jezelf.

IN EEN GROEP

Bij een opstelling in een groep zijn we met meerdere mensen (die je waarschijnlijk niet kent). Dat geeft veel mogelijkheden, want zo kun je meerdere personen, onderwerpen en thema's opstellen en ontdekken hoe ze zich tot elkaar verhouden, welke beweging ontstaat en wat nodig is.

​ÉÉN OP ÉÉN

Een opstelling kan ook 1 op 1 in mijn praktijk. Ook dan kunnen we heel eenvoudig en effectief op alle mogelijke kanalen aanhaken waar je vragen over hebt of weerstand ondervindt. We gebruiken onder andere papieren met namen en aanduidingen op de grond. Je zult versteld staan wat het voor informatie en beweging geeft als je op die papieren gaat staan. Je stapt letterlijk in het betreffende kanaal. Maar ook in verbeelding kun je letterlijk personen, generaties en dynamieken ervaren, verschuivingen veroorzaken en bevrijding en verlichting teweeg brengen.

KOSTEN

Iedere opstelling staat op zichzelf, het is geen traject. Je ervaart zelf of het bij een keer blijft of dat de behoefte ontstaat het vaker te doen. Je merkt het vanzelf als ik (weer) iets voor je kan betekenen.

De kosten voor een opstelling 1 op 1 in mijn praktijk zijn € 75,-

Ik werk dan 50 minuten met je.

De kosten van een opstelling in een groep zijn €50 voor een ochtend/middag/avond en €100,- voor een dag.

Betaling verloopt via een betaallink in de mail.

PLANNING

Wil je een opstelling één op één bij mij in de praktijk? Mail me dan, Emilie@viaEmilie.nl dan plannen we hem samen in. 

 

In verband met de Corona-maatregelen zijn er op dit moment geen opstellingen in een groep. Zodra het weer mogelijk is, ga ik nieuwe data plannen. De opstellingen vinden plaats in Tilburg. Wil je een berichtje ontvangen als er nieuwe data gepland zijn? Vul dan je naam en e-mail in. Dan ontvang je direct bericht als het zover is.

Hou me op de hoogte van nieuwe data voor opstellingen. 

EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN OPSTELLING ÉÉN OP ÉÉN BIJ MIJ IN DE PRAKTIJK?

MAIL ME EMILIE@VIAEMILIE.NL

AANBOD VIA EMILIE

Één op één

- Afspraak in de praktijk (Reset)

- Reset met (familie)opstelling

- Reset op Afstand

(Familie)opstelling

- Opstelling één op één

- Opstelling in een groep

Events

Call it Magic

Reset-Weekend

Een weekend genieten

met veel impact

CONTACT 

ADRES PRAKTIJK

Gierkerkstraat 49

5043 MX Tilburg

AFSPRAAK MAKEN?

OPENINGSTIJDEN PRAKTIJK

Maandag

Dinsdag tot 13.00 uur

Donderdag

Vrijdag tot 13.00 uur

Een wisselende doordeweekse avond

INSCHRIJVEN

UPDATES EN INSPIRATIE

via Emilie - van worden naar zijn - katalysator voor bewustzijnsverruiming

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon