Heb je heb gevoel dat het makkelijker, echter, ‘meer jij’ kan? Heb je behoefte aan verbinding, inzicht, richting, balans, antwoorden, diepte of helderheid, of zoek je iets maar weet je niet precies wat? Dan is het geen toeval dat je dit leest!

ÉÉN OP ÉÉN
RESET

Heb je heb gevoel dat het makkelijker, echter, ‘meer jij’ kan? Heb je behoefte aan verbinding, inzicht, richting, balans, antwoorden, diepte of helderheid, of zoek je iets maar weet je niet precies wat? Dan is het geen toeval dat je dit leest!

 

Graag laat ik je ervaren dat ook jij in verbinding bent met het weten, hoe je daarop kunt leunen en van daaruit leiding vindt. Ook help ik je bij het ophelderen van ruis, waardoor je het wel helder gaat zien, klachten verdwijnen, dingen op hun plek vallen, in beweging komen en kloppend voelen. Dat die last van je schouders gaat en het een stuk makkelijker, vloeiender en relaxter wordt.

Ik heb namelijk het vermogen om me heel eenvoudig aan te sluiten op jouw 'kanaaltje', jouw verbinding met het weten. Ik word een soort 'doorgeefluik / verbindingslijntje. Terwijl jij relaxt ligt, plaats ik mijn handen in de buurt van je hoofd (ik raak je niet aan). Op dan moment wordt ik een soort poortje en geef ik alles door wat er via mij voor jou door komt. Dat zullen woorden zijn, maar ook een heleboel dat niet in woorden te vatten is, maar wat zeker zijn werk doet. Het is beter te ervaren dan te beschrijven :-). Ik hoor continu terug dat het een waanzinnige ervaring is met veel impact.

Bij iedere sessie ben ik weer een schone lei. Ik word op dat moment een leeg kanaal puur beschikbaar voor wat zich via mij voor die persoon/personen wil laten zien en ervaren.

 

 

IN MIJN PRAKTIJK

HEB JE HET GEVOEL DAT JE BIJ MIJ MOET ZIJN?

TWIJFEL DAN NIET!

Je kunt met een open vizier naar me toekomen. Je bent ook welkom met hele gerichte vragen, (non)fysieke klachten en thema's zoals:

Jezelf, relaties, richting, gezondheid, verbinding, passie, gezin, diepgang, huis, verlangen, werk, onrust, liefde, keuzes, inzichten, ouders, kansen, bewustzijn, (niet) eten, vrijheid, dood, problemen, ziekte, lef, depressie, verlies, vermoeidheid, vriendschap, vrijheid, (on)duidelijkheid, zwanger worden/zijn, familie, verlichting, studie, energie, fysieke klachten, scheiding, plezier, (on)zekerheid, inzicht, conflicten, geld, gezondheid, (on)mogelijkheden, kinderen, verlies, zin, zijn, ...

Ook als je het gevoel hebt dat er (op een gebied) in je leven meer helderheid, balans, verdieping of inzicht mag komen of je behoefte hebt aan meer verbinding of innerlijke leiding, kan een Reset uitkomst bieden.

Een Reset kan bovendien heel verhelderend en bekrachtigend zijn als je het gevoel hebt dat je vergelijkbaar werk als ik te doen hebt.

Je bent zeker ook welkom als je puur het gevoel hebt dat je bij mij moet zijn, al weet je misschien niet eens waarom, of als je gewoons eens echt zin hebt in een vette, onvergetelijke ervaring. 

Iedere Reset is anders, maar steevast indrukwekkend en verrassend. Ik heb al zoveel bijzondere dingen zien gebeuren. Je hoeft voor een Reset niets bijzonders te kunnen of te doen. Je hoeft zelfs geen reden te hebben, waarvoor je komt. Vertrouw erop dat de juiste snaar geraakt wordt. De intelligentie van waaruit de Reset werkt is zoveel groter dan wij kunnen overzien. 

RESET 

Je kunt voor een Reset naar mijn Praktijk in Tilburg komen. Dan werk ik 50 minuten met je. Hierbij mag je (met je eigen telefoon) een audio opnemen. Ik sluit me heel eenvoudig (zonder je aan te raken) aan op jouw kanaaltje en geef ik alles aan je door wat er via die ‘directe verbinding’ bij me binnenkomt. Er is ook ruimte om specifieke vragen te stellen. 

RESET MET FAMILIEOPSTELLING

Een familie-opstelling bestaat in wezen ook uit 'in het kanaal van een ander gaan staan'. Als vanzelf is via mij dan ook een combinatie van Reset en familie-opstelling ontstaan. Als deze variant passend is voor jou, ontstaat hij overigens vanzelf ook bij een gewone Reset, dus je hoeft er niet eens op voorhand al voor te kiezen. Ik benoem hem puur omdat hij mensen specifiek aan kan spreken die zo hun weg naar mij vinden.

DUO-RESET

Een Reset is één op één heel gericht en effectief, maar ook als duo ben je meer dan welkom in mijn praktijk. Je kan de Duo-Reset richten op jullie relatie of een bepaald thema of vraagstuk. Ook kun je samen de verbinding met een overledene ervaren of de Duo-Reset zonder specifieke focus in gaan. Het maakt helemaal niet uit wat de relatie is tussen jullie. Het gaat er puur om dat je het gevoel hebt dat je het samen moet of wilt doen.

 

OP AFSTAND

RESET OP AFSTAND

Je kunt ook kiezen voor een Reset op afstand. Je mailt dan een foto van jezelf en eventuele vragen, thema's of gebeurtenissen waar je wilt dat ik de Reset op richt. Dit laatste hoeft overigens niet. Je kunt de Reset ook heel goed algemeen insteken. Bij een Reset op afstand verbind ik me met jouw lijntje op het moment dat dat voor mij kloppend voelt (met dat moment hoef jij geen rekening te houden).

 

Ik neem een audio op tijdens de Reset op afstand met alles wat via mij specifiek voor jou via die directe verbinding doorkomt. Deze audio ontvang je binnen 5 werkdagen na je aanvraag en kun je wanneer je wilt en onbeperkt afspelen. Het advies is om de audio (het liefst met oortes in) over je heen te laten komen, te luisteren zonder werkelijk te luisten. Vertrouw erop dat hij zijn werk wel doet en dat kan op ieder moment van luisteren weer iets anders zijn. 

TEKEN-RESET

Een Teken-Reset is ook op afstand. Je hoeft er niets voor te doen. Je mailt me alleen een foto van jezelf en eventuele (hoeft niet) specifieke vragen, thema’s of gebeurtenissen waar je wilt dat ik de Reset op richt.

Vervolgens pak ik op moment dat het voor mij kloppend voelt (hoef jij geen rekening mee te houden) stiften en papier. Ik teken en schrijf wat er via de Reset-lijn bij me binnenkomt. Daarna neem ik een audio op met alles wat verder specifiek voor jou via de directe verbinding bij me binnenkomt. Hierbij ontstaan altijd verbanden met de woorden-tekening. 

Je ontvangt binnen 5 dagen na je aanvraag de woorden-tekening en audio. De tekening vormt een krachtige visuele Reset en houvast. De audio versterkt dit op andere lagen. Tekening en audio raken telkens als je ze bekijkt en/of beluistert precies dat wat op dat moment relevant is. Ze werken dus lang en diep door. Ook hier weer lekker over je heen laten komen. Vooral niet teveel proberen te snappen, als iets bewust moet worden, valt het kwartje vanzelf. 

KATALYSATOR

VOOR

BEWUSTZIJNSVERRUIMING

KOSTEN

Iedere Reset staat op zichzelf, het is geen traject. Je ervaart zelf of het bij een keer blijft of dat de behoefte ontstaat het vaker te doen. Je merkt het vanzelf als ik (weer) iets voor je kan betekenen.

De kosten voor een Reset, Reset met familie-opstelling of Duo-Reset zijn € 75,-

voor een Reset in de praktijk van 50 minuten.

De kosten voor een Reset op afstand zijn 25,-

Je ontvangt een audio van ruim 10 minuten.

De kosten voor een Teken-Reset zijn €35,-
Je ontvangt de woorden-tekening en een audio van ruim 10 minuten.

Betaling verloopt via een betaallink in de mail.

EEN AFSPRAAK MAKEN OF EEN RESET OP AFSTAND AANVRAGEN?

MAIL ME EMILIE@VIAEMILIE.NL

AANBOD VIA EMILIE

9C4A9D26-188A-40EF-AF8B-297D580BB612_1_1

Één op één

- Afspraak in de praktijk (Reset)

- Reset met (familie)opstelling

- Reset op Afstand

- Teken-Reset

Een familieopstelling maakt de weg vrij voor het volgende. Dat wat eerder maar geen vorm kreeg, dat waar een onzichtbare muur je van weerhield, dat wat op het puntje van je tong lag, dat waar je naar verlangde, dat wat waar je zo graag helderheid op wilde. Ook als je nu zelf nog niet precies uit kunt drukken wat dat is.

(Familie)opstelling

- Opstelling één op één

- Opstelling in een groep

Vertrouw jezelf (1).png

Events

Call it Magic

REset-Weekend.png

Reset-Weekend

Een weekend genieten

met veel impact

Logo wit met ruimte eromheen.png